22.03.18
Α2 Ανδρών
Αποτελέσματα 13ης Αγωνιστικής Α2 Ανδρών Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Διονύσης Δάρρας   
26.03.07
Στο μεγάλο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής η πρωτοπόρος ΝΕ Πατρών νίκησε τη Κέρκυρα με 11-7 και παρέμεινε στη κορυφή της βαθμολογίας.
Ο ΝΟ Πατρών δεν κατάφερε να νικήσει στη Χαλκίδα τη τοπική ομάδα και να περάσει στη δεύτερη θέση, ηττήθηκε με 9-8 και παρέμεινε  στη 3η θέση, ενώ η Χαλκίδα πέρασε στην 6η θέση.
Η Λάρισα νίκησε το ΝΟΒ Αργοναύτες με 8-5 και παρέμεινε στη 4η θέση. Ο ΟΥΚ Βόλου νίκησε τον ΟΦΗ 8-4, ο Ποσειδώνας Ιλισίων νίκησε στη Θεσσαλονίκη τη ΧΑΝΘ 10-8 και τέλος Άρης και Ιωνικός αναδείχτηκαν ισόπαλοι 7-7.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πρόγραμμα 13ης Αγωνιστικής Α2 Ανδρών Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Διονύσης Δάρρας   
23.03.07
Συνεχίζεται αύριο Σάββατο 24 Μαρτίου το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας Ανδρών,  με τα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής ημέρας.
Η πρωτοπόρος ΝΕ Πατρών υποδέχεται την δεύτερη της βαθμολογίας Κέρκυρα στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Ο ΝΟ Πατρών θα ταξιδέψει στη Χαλκίδα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Σημαντική αναμέτρηση είναι και αυτή μεταξύ της 4ης Λάρισας και του 6ου ΝΟΒ Αργοναύτες.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αποτελέσματα 12ης Αγωνιστικής Α2 Ανδρών Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Διονύσης Δάρρας   
22.03.07
Η ΝΕ Πατρών συνέχισε τη νικηφόρα πορεία της, αυτή τη φορά νίκησε στη Χαλκίδα την τοπική ομάδα και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, αντίθετα η Χαλκίδα υποχώρησε στην έβδομη θέση. Η Κέρκυρα νίκησε τον ΟΥΚ Βόλου και διατηρήθηκε στη δεύτερη προνομιούχο θέση, ενώ σε απόσταση αναπνοής ακολουθεί η άλλη πατρινή ομάδα ο ΝΟ Πατρών που επικράτησε επί του Ποσειδώνα Ιλισίων.
Ο Ιωνικός επιβλήθηκε στη Νίκαια της Λάρισας, ενώ οι Αργοναύτες νίκησαν στον Βόλο τη ΧΑΝΘ και τέλος ο ΟΦΗ νίκησε στην Κρήτη τον ουραγό Άρη.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Προγραμμα 12ης Αγωνιστικής Α2 Ανδρών Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Διονύσης Δάρρας   
20.03.07
Συνεχίζεται αύριο Τετάρτη 21 Μαρτίου το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών με τα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής ημέρας. Η Κέρκυρα υποδέχεται τον ΟΥΚ Βόλου, ο Άρης θα ταξιδέψει στην Κρήτη να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ, στην Πάτρα ο ΝΟ Πατρών θα αναμετρηθεί με τον Ποσειδώνα Ιλισίων, στο Βόλο θα γίνει ο αγώνας με τον τοπικό ΝΟΒ Αργοναύτες και ΧΑΝΘ, ο Ιωνικός αντιμετωπίζει στην έδρα του τη Λάρισα και τέλος η πρωτοπόρος ΝΕ Πατρών θα αντιμετωπίσει στη Χαλκίδα τη τοπική ομάδα.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αποτελέσματα 11ης Αγωνιστικής Α2 Ανδρών Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Διονύσης Δάρρας   
18.03.07

Η ΝΕ Πατρών ήταν η νικήτρια στο τοπικό ντέρμπι κορυφής, ανάμεσα στις δύο πρωτοπόρες στη βαθμολογία μέχρι τη 10η αγωνιστική, ομάδες της Πάτρας. Έτσι η ΝΕΠ ανακυρύσεται πρωταθλήτρια χειμώνα, σε αντίθεση με τον ΝΟ Πατρών που μετά απο αυτή την ήττα βρέθηκε στην 3η θέση.
Στη δεύτερη θέση πέρασε η ομάδα της Κέρκυρας, η οποία νίκησε στο νησί των Φαιάκων τον ουραγό αλλά με ένα παιχνίδι λιγότερο Άρη με 7-4.
Η Λάρισα πήρε τους  2 βαθμούς της νίκης στην Κρήτη αφού νίκησε τον ΟΦΗ ενώ η ομάδα της Χαλκίδας ηττήθηκε στην Εύβοια από τον φορμαρισμένο ΟΥΚ Βόλου.
Ο Ιωνικός συνέτριψε στη Νίκαια τη ΧΑΝΘ με 13-3 και τέλος στον Βόλο οι τοπικοί Αργοναύτες επικράτησαν με 14-11 επί του Ποσειδώνα Ιλισίων, που βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πρόγραμμα 11ης Αγωνισιτικής Α2 Ανδρών Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Διονύσης Δάρρας   
16.03.07
Συνεχίζεται αύριο Σάββατο 17 Μαρτίου 2007 το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας Ανδρών με τους αγώνες της 11ης και τελευταίας αγωνιστικής του Α? Γύρου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αποτελέσματα 10ης Αγωνιστικής Α2 Ανδρών Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Διονύσης Δάρρας   
14.03.07

Αγαπητοί φίλοι , λίγο καθυστερημένα  σας ενημερώνω για τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Μαρτίου, μιας και δεν κατάφερα να το κάνω νωρίτερα λόγω του ότι έλειπα στο εξωτερικό, ζητώ συγγνώμη για το κενό στην πληροφόρηση που προέκυψε (πολλοί από εσάς μάλιστα ανησύχησαν ) σύντομα θα μπούμε στον κανονικό μας ρυθμό.

Για την Α2 λοιπόν ο νεοφώτιστος ΟΥΚ Βόλου έκανε την έκπληξη το Σάββατο αφού νίκησε στο Βόλο τη πρωτοπόρο ΝΕ Πατρών υποχρεώνοντάς  την στην πρώτη της φετινή ήττα.  Τώρα η ΝΕΠ ισοβαθμεί στην κορυφή της βαθμολογίας με τον συμπολίτη της ΝΟ Πατρών ο οποίος νίκησε στη Πάτρα τον ΝΟΒ Αργοναύτες με 13-12. Η Κέρκυρα πέτυχε σπουδαία νίκη στη Λάρισα επί της τοπικής ομάδας και πλησίασε σε απόσταση αναπνοής την κορυφή της βαθμολογίας. Η Χαλκίδα νίκησε στη Θεσσαλονίκη τον Άρη, ο Ιωνικός επικράτησε στα Ιλίσια του Ποσειδώνα και τέλος η ΧΑΝΘ νίκησε στην Θεσσαλονίκη τον ΟΦΗ και διατηρεί τις ελπίδες της για παραμονή στη κατηγορία.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αποτελέσματα 9ης Αγωνιστικής Α2 Ανδρών Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Διονύσης Δάρρας   
04.03.07

Για την 9η Αγωνιστική της Α2 Ανδρών η πρωτοπόρος ομάδα της ΝΕ Πατρών συνέχισε το σερί των νικών πετυχαίνοντας την έβδομη κατά σειρά, αφού συνέτριψε στη Πάτρα τον Άρη με 18-3. Ο συμπολίτης της ΝΟ Πατρών επικράτησε στο Βόλο επι του ΟΥΚ Βόλου και ακολουθεί μόνος στη 2η θέση της βαθμολογίας εκμεταλλευόμενος τη ισοπαλία μεταξύ της Λάρισας και της Χαλκίδας.
Η Κέρκυρα νίκησε στην έδρα της τη ΧΑΝΘ, ο Ιωνικός στην  Νίκαια τον ΝΟΒ Αργοναύτες και τέλος ο ΟΦΗ νίκησε στη Κρήτη τον Ποσειδώνα Ιλισίων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πρόγραμμα 9ης Αγωνιστικής Α2 Ανδρών Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Διονύσης Δάρρας   
02.03.07
Συνεχίζεται αύριο Σάββατο 3 Μαρτίου η Α2 Ανδρών με τη διεξαγωγή της 9ης αγωνιστικής.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 115 - 133 από 144