20.08.18
Α2 Ανδρών
Πρόγραμμα 4ης Αγωνιστικής Α2 Ανδρών 2009 Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Διονύσης Δάρρας   
05.02.09

Συνεχίζεται τη Κυριακή 8 Φεβρουαρίου το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών με τη διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής. Οι πρωτοπόροι Κέρκυρα και Ποσειδώνας Ιλισίων αντιμετωπίζουν το Καλαμάκι και τη Γλυφάδα. Στη Νίκαια ο Ιωνικός αντιμετωπίζει τη Σϋρο, το Περιστέρι υποδέχεται τη Λάρισα και ο Ηλυσιακός αντιμετωπίζει στα Ιλίσια τον ΟΦΗ.
Η αγωνιστική θα κλείσει με το παιχνίδι Νηρέα Χαλανδρίου και ΟΥΚ Βόλου, που θα γίνει στο κολυμβητήριο Χαλανδρίου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αποτελέσματα 3ης Αγωνιστικής Α2 Ανδρών 2009 Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Διονύσης Δάρρας   
01.02.09
NewsMen4.jpg picture by water-polo_gr

Μετά τα αποτελέσματα της τρίτης αγωνιστικής δύο ομάδες έμειναν στη κορυφή της βαθμολογίας. Γλυφάδα και Ποσειδώνας Ιλισίων που κέρδισαν εκτός έδρας Ηλυσιακό και Καλαμάκι αντίστοιχα, με έξι βαθμός μοιράζονται τη πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Ακολουθούν με τέσσερις βαθμούς, Σύρος, Λάρισα και Περιστέρι. Η πρώτη νίκησε στη Σύρο το Περιστέρι με 9-8 και η Κέρκυρα τη Λάρισα με 10-5.
Ο Νηρέας Χαλανδρίου και το Καλαμάκι βρίσκονται στις δυο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας χωρίς να έχουν πάρει ακόμα βαθμό.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πρόγραμμα 3ης Αγωνιστικής Α2 Ανδρών 2009 Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Διονύσης Δάρρας   
30.01.09
PA310690.jpg picture by water-polo_gr

Μ' ένα παιχνίδι αύριο Σάββατο και τα υπόλοιπα τη Κυριακή 1 Φεβρουαρίου για την τρίτη αγωνιστική, συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.
Αύριο θα γίνει ο αγώνας ανάμεσα στον ΟΦΗ και το Νηρέα Χαλανδρίου. Σχεδόν όλα τα παιχνίδια της Κυριακής έχουν ενδιαφέρον καθώς ακόμα είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος και δεν έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα, αν και φέτος προβλέπεται να έχουμε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον πρωτάθλημα.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αποτελέσματα 2ης Αγωνιστικής Α2 Ανδρών 2009 Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Διονύσης Δάρρας   
26.01.09
sedy60-qpr-2.jpg picture by water-polo_gr

Γλυφάδα, Περιστέρι και Ποσειδώνας Ιλισίων πέτυχαν τη δεύτερη τους νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές και προηγούνται στη βαθμολογία της Α2 Ανδρών.
Η Γλυφάδα ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής, επικράτησε με 11-5 του Καλαμακίου. Το Περιστέρι νίκησε με 11-7 στην έδρα του τον ΟΥΚ Βόλου. Στα Ιλίσια ο Ποσειδώνας επικράτησε με 9-4 της Λάρισας.
Η Σύρος πέτυχε τη πρώτη της νίκη, νίκησε στη Κέρκυρα την ομώνυμη ομάδα με 6-5.
Ηλυσιακός και Ιωνικός, το παιχνίδι των οποίων διεκόπη στη πρώτη αγωνιστική και εκκρεμεί η απόφαση του αθλητικού δικαστή, νίκησαν το Νηρέα Χαλανδρίου και τον ΟΦΗ αντίστοιχα. 
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πρόγραμμα 2ης Αγωνιστικής Α2 Ανδρών 2009 Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Διονύσης Δάρρας   
23.01.09
P1060826-1.jpg picture by water-polo_gr

Το Σάββατο 24 και τη Κυριακή 25Ιανουαρίου θα διεξαχθεί η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας Ανδρών. Το Σάββατο θα γίνει στη Κέρκυρα ο αγώνας ανάμεσα στη τοπική ομάδα του νησιού και τη Σύρο.
Τη Κυριακή θα έχουμε το ντέρμπι των ομάδων της παραλίας ανάμεσα στη Γλυφάδα και το Καλαμάκι, ο Ποσειδώνας Ιλισίων υποδέχεται τη Λάρισα. Στη Νίκαια θα αναμετρηθούν Ιωνικός και ΟΦΗ, ενώ στο Περιστέρι η ομώνυμη ομάδα θα αντιμετωπίσει τον ΟΥΚ Βόλου. Τέλος στο Χαλάνδρι  ο Νηρέας αντιμετωπίζει τον Ηλυσιακό.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αποτελέσματα 1ης Αγωνιστικής Α2 Ανδρών 2009 Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Διονύσης Δάρρας   
19.01.09
news24.jpg picture by water-polo_gr

Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα της Α2 κατηγορίας Ανδρών για Γλυφάδα, Κέρκυρα, Λάρισα, Περιστέρι και Ποσειδώνα Ιλισίων. Όμως τη πρεμιέρα σημάδεψε η διακοπή του αγώνα ανάμεσα στον Ηλυσιακό και τον Ιωνικό, όπου ενώ το παιχνίδι έπρεπε να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών εξαιτίας της τιμωρίας του Ηλυσιακού, οι φίλαθλοι του Ηλυσιακού εισήλθαν στη πισίνα και ενώ το σκορ ήταν 5-4 υπέρ της ομάδας τους. Το παιχνίδι διεκόπη για να αποχωρίσουν οι φίλαθλοι και ενώ το σκορ είχε διαμορθωθεί σε 6-4, αποχώρισαν οι παίκτες του Ιωνικού υποβάλλοντας ένσταση για την έισοδο των φιλάθλων. Πριν την έναρξη του αγώνα είχε υποβληθεί ένσταση και από την πελυρά του Ηλυσιακού για για αντικανονική συμμετοχή δύο παικτών του Ιωνικού.
Η Γλυφάδα ήταν η νικήτρια με 15-2 στο παιχνίδι με το Νηρέα Χαλανδρίου  που έγινε στο Χαλάνδρι. Η Κέρκυρα νίκησε στο Βόλο τον ΟΥΚ Βόλου με 9-3. Η Λάρισα πήρε στην έδρα της τη νίκη από το Καλαμάκι με 9-8. Το Περιστέρι πέρασε νικηφόρα απο τη Κρήτη όπου νίκησε τον ΟΦΗ με 6-4. Τέλος ο Ποσειδώνας Ιλισίων επικράτησε του ΝΟ Σύρου με 10-9.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ξεκινά η Α2 Ανδρών Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Διονύσης Δάρρας   
16.01.09
P1070194-1.jpg picture by water-polo_gr

Αρχίζει την Κυριακή 18 Ιανουαρίου το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών που θα ολοκληρωθεί στις 7 Ιουνίου.
Οι δύο πρώτες ομάδες, της τελικής κατάταξης, ανέρχονται στην Α1 και οι 2 τελευταίες υποβιβάζονται στην Β? Εθνική κατηγορία.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πρόγραμμα 7ης Αγωνιστικής Α1 Ανδρών 2008-2009 Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Διονύσης Δάρρας   
08.01.09
sedy1f-qpr-1.jpg picture by water-polo_gr

Με τη διεξαγωγή της 7ης αγωνιστικής συνεχίζεται μετά από τις διακοπές των Χριστουγέννων το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής των Ανδρών.
Αύριο Παρασκευή 9 Ιανουαρίου θα γίνει ένα παιχνίδι, αυτό ανάμεσα στον Πανιώνιο και τη ΝΕ Πατρών. Τα υπόλοιπα παιχνίδια θα διεξαχθούν το Σάββατο 10 Ιανουαρίου.
Το παιχνίδι ανάμεσα στο Παναθηναϊκό και τα Χανιά θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης, λόγω της τιμωρίας των πρασίνων.
Το Φάληρο υποδέχεται στο Ρέστειο τον Ηρακλή, ο πρωταθλητής Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στον Πειραιά τον συμπολίτη του Εθνικό.
Ο ΠΑΟΚ θα αναμετρηθεί στην έδρα του με τη Βουλιαγμένη και τέλος ο ΝΟ Πατρών  και η Χίος θα κλείσουν την αγωνιστική με το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο κολημβητήριο Αντ. Πεπανός.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κλήρωση Πρωταθλήματος Α2 Ανδρών 2009 Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Διονύσης Δάρρας   
22.12.08
WPolo_a1.jpg picture by water-polo_gr

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΚΟΕ, η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών που θα αρχίσει στις 18 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 7 Ιουνίου.
Η κληρωτίδα έβγαλε για τη πρώτη αγωνιστική τα παρακάτω ζευγάρια:
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 39 - 57 από 144