22.03.18
Α2 Ανδρών
Αποτελέσματα 9ης Αγωνιστικής Α2 Ανδρών 2008 Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Διονύσης Δάρρας   
10.03.08
Στο παιχνίδι που έγινε το Σάββατο στη Νίκαια ο Ιωνικός αναδείχθηκε ισόπαλος με τον ΝΟ Πατρών 7-7, σε ένα παιχνίδι με πολύ σασπένς ο ΝΟΠ κατάφερε να προηγηθεί με 7-6 τέσσερα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, όμως ο Σπύρος Μπουλουγουράς με σουτ από τη σέντρα ισοφάρισε για τον Ιωνικό με τη λήξη του παιχνιδιού.
Στα παιχνίδια του Σαββάτου ο Νηρέας νίκησε στο Βόλο τον ΟΥΚ Βόλου και παρέμεινε στη κορυφή της Βαθμολογίας. Η Λάρισα νίκησε δύσκολα τον ΟΦΗ στη Κρήτη με 10-9, ο Ποσειδώνας Ιλισίων επιβλήθηκε του ΝΟΒ Αργοναύτες με 11-5.
Περιστέρι και Καλαμάκι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 8-8.
Υπολείπεται το παιχνίδι ανάμεσα στον Ηρακλή και τη Χαλκίδα που θα διεξαχθεί τη Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί η 9η αγωνιστική.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πρόγραμμα 9ης Αγωνιστικής Α2 Ανδρών 2008 Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Διονύσης Δάρρας   
07.03.08
Συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών με τη διεξαγωγή της 9ης αγωνιστικής. Αύριο Σάββατο 8 Μαρτίου θα γίνει το ντέρμπι της αγωνιστικής με τον Ιωνικό να υποδέχεται στη Νίκαια το ΝΟ Πατρών.
Τα υπόλοιπα παιχνίδια θα γίνουν τη Κυριακή 9 Μαρτίου, εκτός του αγώνα Ηρακλή - Χαλκίδας που θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 12 Μαρτίου.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αποτελέσματα 8ης Αγωνιστικής Α2 Ανδρών 2008 Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Διονύσης Δάρρας   
05.03.08
Ανακατατάξεις είχαμε στη βαθμολογία της Α2 Ανδρών μετά τη νίκη της Λάρισας επί του Ηρακλή για την 8η αγωνιστική. Ο Νηρέας που νίκησε 10-6 το Περιστέρι πέρασε μόνος του στη πρώτη θέση.
Ο ΝΟ Πατρών εκμεταλευόμενος την ήττα του Ηρακλή και με τη νίκη του επίο του ΟΥΚ Βόλου πέρασε στη δεύτερη θέση και ισοβαθμεί με τον Ηρακλή.
Στη τέταρτη θέση ισοβαθμεί μαζί με τη Λάρισα ο Ιωνικός που νίκησε στο Βόλο τον ΝΟΒ Αργοναύτες.
Στην έκτη θέση ακολουθεί ο Ποσειδώνα Ιλισίων που νίκησε τη Χαλκίδα.
Τέλος το Καλαμάκι νίκησε τον ΟΦΗ πετυχαίνοντας τη τρίτη του φετινή νίκη.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πρόγραμμα 8ης Αγωνιστικής Α2 Ανδρών 2007-2008 Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Διονύσης Δάρρας   
04.03.08
Διεξάγεται αύριο Τετάρτη 5 Μαρτίου 2008 η 8η αγωνιστική της Α2 Ανδρών.
Οι πρωτοπόροι στη βαθμολογία Νηρέας και Ηρακλής αγωνίζονται με Περιστέρι εντός και Λάρισα εκτός έδρας αντίστοιχα.
Ο ΝΟ Πατρών υποδέχεται στη Πάτρα τον ΟΥΚ Βόλου ενώ ο Ιωνικός αντιμετωπίζει στο Βόλο την άλλη Βολιώτικη ομάδα ΝΟΒ Αργοναύτες.
Στη Χαλκίδα αγωνίζεται με την ουραγό της βαθμολογίας ο Ποσειδώνας Ιλισίων και τέλος το Καλαμάκι αντιμετωπίζει στον Άλιμο τον ΟΦΗ.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αποτελέσματα 7ης Αγωνιστικής Α2 Ανδρών Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Διονύσης Δάρρας   
23.02.08
Ο Ηρακλής νίκησε στα Ιλίσια τον Ποσειδώνα 9-4 στο ντέρμπι της αγωνιστικής και παρέμεινε στη κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Νηρέα που νίκησε 12-6 στη Κρήτη τον ΟΦΗ, ενώ ο Ποσειδώνας Ιλισίων έπεσε στην έκτη θέση.
Ο ΝΟ Πατρών αν και ήρθε ισόπαλος 9-9 με το Περιστέρι παρέμεινε στη τρίτη θέση.
Στη τέταρτη θέση πλασαρίστηκε ο Ιωνικός που νίκησε τη Χαλκίδα και ισοβαθμεί με τη Λάρισα που νίκησε στον Άλιμο το Καλαμάκι με12-9.
Στο τοπικό ντέρμπι στο Βόλο νικητής αναδείχτηκε ο ΟΥΚ με 12-10.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πρόγραμμα 7ης Αγωνιστικής Α2 Ανδρών 2008 Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Διονύσης Δάρρας   
22.02.08
Συνεχίζεται αύριο Σάββατο 23 Φεβρουαρίου το Πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών με τη διεξαγωγή της 7ης αγωνιστικής.
Μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον έχει το ντέρμπι στα Ιλίσια ανάμεσα στον Ποσειδώνα και τον Ηρακλή. Ο Νηρέας θα ταξιδέψει στη Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ. Ο ΝΟ Πατρών που βρίσκεται στη τρίτη θέση της βαθμολογίας αντιμετωπίζει στο Περιστέρι τη τοπική ομάδα.
Στο κολυμβητήριο του Αλίμου αναμετρώνται Καλαμάκι και Λάρισα, στο Βόλο θα γίνει το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στο ΝΟΒΑ και τον ΟΥΚ και τέλος στη Νίκαια ο Ιωνικός θα αναμετρηθεί με τη Χαλκίδα.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αποτελέσματα 6ης Αγωνιστικής Α2 Ανδρών Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Διονύσης Δάρρας   
20.02.08

Νηρέας και Ηρακλής συνέχισαν τη νικηφόρα πορεία τους και παρέμειναν στη κορυφή της βαθμολογίας ισοβαθμώντας με 11 βαθμούς. Ο Νηρέας νίκησε το Καλαμάκι με 9-4 και ο Ηρακλής στη Θεσσαλονίκη τον Ιωνικό με 8-6. Ο ΝΟ Πατρών στο παιχνίδι που έγινε τη προηγούμενη Κυριακή νίκησε τον ΟΦΗ και ακολουθεί στη τρίτη θέση μ' έναν βαθμό λιγότερο.
Η Λάρισα που νίκησε τον Ποσειδώνα Ιλισίων ανέβηκε στην πέμπτη θέση ισοβαθμώντας με τον Ιωνικό ενώ ο Ποσειδώνας βρίσκεται στη τέταρτη θέση μ' έναν βαθμό περισσότερο.
Στην έβδομη θέση ανέβηκε ο ΟΥΚ Βόλου που νίκησε τη Χαλκίδα, η οποία βρίσκεται στη τελευταία θέση χωρίς βαθμό.
Τέλος ο ΝΟΒ Αργοναύτες πήρε τους δύο πρώτους του βαθμούς, αφού νίκησε στο Βόλο το Περιστέρι.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ολοκληρώνεται αύριο η 6η αγωνιστική της Α2 Ανδρών Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Διονύσης Δάρρας   
19.02.08

Με τη διεξαγωγή των υπόλοιπων πέντε αγώνων (3 που αναβλήθηκαν τη Κυριακή και 2 προγραμματισμένα) ολοκληρώνεται αύριο Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου η 6η αγωνιστική  της Α2 Ανδρών.
Την Κυριακή διεξήχθη μόνο το παιχνίδι ΝΟ Πατρών - ΟΦΗ στο οποίο νικητής αναδείχθηκε ο ΝΟΠ με 9-3. Τα υπόλοιπα παιχνίδια αναβλήθηκαν λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πρόγραμμα 6ης Αγωνιστικής Α2 Ανδρών 2008 Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Διονύσης Δάρρας   
15.02.08
Τη Κυριακή 17 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν τέσσερα από τα έξι παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής της Α2 Ανδρών. Τα υπόλοιπα δύο θα διεξαχθούν την Τετάρτη  20 Φεβρουαρίου λόγω των υποχρεώσεων των ομάδων στο πρωτάθλημα Νέων Ανδρών που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο.
Τη Κυριακή  ο Νηρέας αντιμετωπίζει στο Χαλάνδρι το Καλαμάκι, ο ΝΟ Πατρών στη Πάτρα υποδέχεται τον ΟΦΗ. Στη Χαλκίδα η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει τον ΟΥΚ Βόλου και στο Βόλο αναμερτρώνται ο ΝΟΒ Αργοναύτες με το Περιστέρι.
Τη Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη ο Ηρακλής αντιμετωπίζει τον Ιωνικό και τέλος στη Λάρισα η τοπική ομάδα θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Ποσειδώνα Ιλισίων.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 77 - 95 από 144