Σάββατο, 21 Σεπτέμβριος 2019
Διαμαρτυρία ΑΝΟΓ προς ΚΟΕ Print E-mail
Written by Διονύσης Δάρρας   
Πέμπτη, 15 Μάιος 2008
Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλε ο ΑΝΟΓ προς την ΚΟΕ για το παιχνίδι μεταξύ του Εθνικού και της Γλυφάδας που έγινε για την ημιτελική φάση του Εφηβικού πρωταθλήματος στο Βόλο.
Η επιστολή αναφέρει τα εξής:

ΘΕΜΑ: ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΕΦΗΒΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ.
       
Κύριε πρόεδρε,

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ΕΘΝΙΚΟΣ - ΑΝΟΓ και ενώ το  παιχνίδι ήθελε 25?? για το τέλος της τέταρτης περιόδου και με 9 - 8 υπέρ του Εθνικού, ο διαιτητής έδωσε ταυτόχρονη αποβολή και για τις δύο ομάδες. Ο Εθνικός ζητάει TIME OUT πράγμα το οποίο όπως ξέρετε σημαίνει διακοπή 2 λεπτών κατά τη χρονική διάρκεια αυτή και οι δύο αποβληθέντες παίκτες πήγαν στο χώρο της αποβολής και όταν γίνεται η επανέναρξη του αγώνα, ο παίκτης του Εθνικού, στα 18?? πριν το τέλος του αγώνα, εισέρχεται παράνομα στον αγωνιστικό χώρο. Αμέσως διαμαρτυρόμαστε, ο διαιτητής σταματ?αει το παιχνίδι και ισχυρίζεται πως είναι λάθος δικό του ( δεν μέτρησε τους παίκτες ) και θα γυρίσουμε πάλι στα 25?? και θα συνεχιστεί ο αγώνας. Ενώ στην πραγματικότητα ο παίκτης μπήκε από το σημείο της αποβολής μόλις ξεκίνησε ο αγώνας. Και σύμφωνα με τους κανονισμούς αυτό είναι ΠΕΝΑΛΤΥ που όμως δεν δόθηκε ποτέ.
Το παιχνίδι τελειώνει και ενώ είμαστε στο χώρο της  
γραμματείας και διαμαρτυρόμαστε στους διαιτητές για το συμβάν, ο αλυτάρχης κλείνει το φύλλο  αγώνος, οι διαιτητές εγκαταλείπουν το χώρο βιαστικά και ενώ ζητάμε να κάνουμε  ΕΝΣΤΑΣΗ, μας απαντά πως το ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΟΣ έκλεισε  και δεν μπορούμε να  κάνουμε τίποτα.
Ας σημειωθεί πως το σκορ ήταν 9 - 8 υπέρ του Εθνικού και αν το ΠΕΝΑΛΤΥ γινόταν γκολ, πηγαίναμε 9 - 9 πράγμα που σημαίνει ότι με την επίτευξη του γκολ  ερχόμασταν ισοπαλία και περνούσε η Γλυφάδα και όχι ο Εθνικός.
Είναι προφανής επομένως η κατάφορη παραβίαση των κανονισμών και η καθαρή αλλοίωση του αποτελέσματος για τα οποία ζητάμε την παρέμβαση της Ομοσπονδίας.
Σημειωτέον ότι όλα αυτά λαμβάνουν χώρα σε ένα Πρωτάθλημα  Εφήβων όπου τόσο η διαιτησία όσο και ο αλυτάρχης θα έπρεπε να αποτελούν παράδειγμα δικαιοσύνης και αμεροληψίας και όχι παράδειγμα κατάφορης αδικίας και αλλοίωσης αποτελεσμάτων.