Σάββατο, 21 Σεπτέμβριος 2019
Το Νέο ΔΣ του Εθνικού Print E-mail
Written by Διονύσης Δάρρας   
Παρασκευή, 13 Ιούνιος 2008

Ο Ανδρέας Γαρύφαλλος βρίσκεται και πάλι στη θέση του προέδρου του Εθνικού ΟΦΠΦ, μετά την συγκρότηση σε σώμα του νεοεκλεγέντος ΔΣ του συλλόγου χθες το βράδυ.
Αναλυτικά οι αρμοδιότητες των μελών του νέου ΔΣ:


Πρόεδρος: Ανδρέας Γαρύφαλλος
Α' Αντιπρόεδρος: Σάββας Χατζησάββας
Β' Αντιπρόεδρος: Σοφία Παπαηλιάδου
Γενικός γραμματέας: Αλέκος Βασιλείου
Ειδικός γραμματέας: Μαίρη Βούλγαρη
Ταμίας και έφορος βόλει: Σπύρος Καβαδάς
Εφορος λέσχης: Θόδωρος Μπογιατζάκης
Γενικός αρχηγός και έφορος πόλο γυναικών: Γιάννης Γαρύφαλλος
Εφορος πόλο ανδρών: Τάσος Σαριδάκης
Εφορος κολύμβησης: Απόστολος Μπουκουβάλας
Εφορος μπάσκετ: Τάκης Γκότσης
Μέλη ΔΣ: Αλέξανδρος Καρυδόπουλος (υπεύθυνος ποδοσφαίρου)
Ανδρέας Καρέλλας, Νικήτας Βλάχος, Γιώργος Λαουτάρης.

 

Ανακοίνωση της κ. Σοφίας Παπαηλιάδου, Β' αντιπροέδρου και υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων:

«Σε κλίμα αισιοδοξίας και συσπείρωσης πάνω στους στόχους και στις προοπτικές της ομάδας, έγινε η πρώτη συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου με την παρουσία και του κ. Καρυδόπουλου, αλλά και τις θερμές ευχές του κ. Καρέλλα (ο οποίος απουσίαζε εκτός Αθηνών).

Στόχος της παρούσας διοίκησης, είναι η επαναφορά των ομάδων πόλο, τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών στην πρώτη θέση, με ομάδες ανταγωνιστικές, αποτελούμενες τόσο από τους αθλητές που ως τώρα την έχουν κάνει εξαιρετικά υπερήφανη, αλλά και με την ενίσχυση νεότερων παικτών, τόσο από τα τμήματα υποδομών όσο και με παίκτες που έχουν ήδη εντοπιστεί από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Παράλληλα, ο Εθνικός, θέλει να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στα τμήματα υποδομών της ομάδας μας, τόσο στους άντρες όσο και τις γυναίκες, προκειμένου να καλλιεργηθεί η επόμενη γενιά πρωταγωνιστών και πρωταθλητών της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

Βέβαια, ο Εθνικός δεν είναι μόνο η υδατοσφαίριση. Ο Εθνικός είναι και η κολύμβησή του, είναι και το μπάσκετ, είναι και το βόλεϊ. Σε όλους τους τομείς αυτούς, θέλουμε να κάνουμε το ανθρωπίνως δυνατό, προκειμένου  να πρωταγωνιστήσουμε και να εξελιχθούμε πάντα προς το καλύτερο.

Το σημαντικότερο στοίχημα δε, είναι η προσπάθεια που ξεκινάμε, για την δημιουργία αθλητικού κέντρου, προκειμένου να στεγάσουμε όλα τα τμήματά μας.

Φυσικά, όλα αυτά ξεκινούν με την ύπαρξη ήδη,  δύο βασικών χορηγών, όμως επιθυμούμε να διευρύνουμε αυτό τον κύκλο όσο περισσότερο γίνεται, προκειμένου να πετύχουμε όλους τους στόχους μας.

Στην διαδρομή που θα διανύσουμε, επιθυμούμε κοντά μας, να σταθούν όλοι ανεξαιρέτως οι Εθνικοί. Η ομάδα μας, μια από τις ιστορικότερες στην Ελλάδα, βρίσκεται σε μια από τις κρισιμότερες καμπές της, κι εμείς καλούμε όλους τους Εθνικούς να είναι παρόντες».