23.10.18
Γιώργος Ρέππας "Πρέπει να ξεχάσουμε τελείως το πρώτο παιχνίδι" Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Διονύσης Δάρρας - Φωτό: Κώστας Κολοκυθάς   
19.03.09
repasphotoΟ Τερματοφύλακας του Πανιωνίου Γιώργος Ρέππας λίγο πριν αναχωρήσει με την ομάδα του για την Ισπανία, μας μίλησε για το σημαντικό αγώνα, τον επαναληπτικό του προημιτελικού του Len Trophy με αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα.


Το Σάββατο 21 Μαρτίου αντιμετωπίζετε στη Βαρκελώνη τη Μπαρτσελόνα στον επαναληπτικό των ημιτελικών του LenTrophy. Έχετε ένα προβάδισμα τριών τερμάτων (Πανιώνιος - Μπαρτσελόνα 11-8), ποιος είναι ο στόχος σας και που πιστεύεις θα κριθεί ο αγώνας και η πρόκριση;
Ο Πανιώνιος δίνει το Σάββατο τον πιο κρίσιμο αγώνα της Ευρωπαϊκής του ιστορίας. Για να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε την πρόκριση θα πρέπει να ξεχάσουμε τελείως το πρώτο παιχνίδι που δώσαμε στη Νέα Σμύρνη και τη διαφορά των τριών γκολ. Θα πρέπει να μπούμε στον αγώνα με στόχο τη νίκη πράγμα που σημαίνει πως θα πρέπει να κάνουμε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση, να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για επίτευξη γκολ στην επίθεση και να είμαστε αποτελεσματικοί στις άμυνές μας. Συνολικά θα έλεγα πως θα πρέπει να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να κάνουμε τη Μπαρτσελόνα  να μας κυνηγάει  μέσα στο παιχνίδι κι όχι να επιτρέψουμε  να συμβεί το αντίθετο. Η Μπαρτσελόνα είναι μια τυπική Ισπανική ομάδα που αμύνεται με ανορθόδοξους τρόπους προκειμένου να βγει στην κόντρα και να πετύχει εύκολα γκολ. Στόχος μας θα είναι να μετατρέψουμε αυτό το ατού τους σε μειονέκτημα, κάτι που καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό στο πρώτο παιχνίδι.
Επίσης έχουν αρκετά καλά περιφερειακά σουτ και έναν δυνατό Ούγγρο φουνταριστό που θα πρέπει να προσέξουμε.

Η ομάδα είναι έτοιμη για τον αγώνα, υπάρχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού;
Δυστυχώς σ' αυτόν τον πολύ κρίσιμο αγώνα η ομάδα αντιμετωπίζει δύο πολύ κρίσιμα προβλήματα τραυματισμών. Συγκεκριμένα ο Αντώνης ο Βλοντάκης δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει από χτύπημα που δέχτηκε στον προημιτελικό με την Ιταλική Ποσίλιπο και δεν θα έρθει καθόλου μαζί μας πράγμα που σημαίνει ότι ο προπονητής θα πρέπει να κάνει κάποιες "αλχημείες"  μέσα στον αγώνα για να μπορέσει να ξεκουράσει τον Μουρίκη που  θα επωμιστεί μόνος του το βάρος  του  φουνταριστού. Μαζί μας έρχεται και ο νεαρός Κουκής  που αγωνίζεται  σαν φουνταριστός στην εφηβική ομάδα είναι μόλις 17 ετών ο οποίος κι αυτός ενδέχεται να μπει στον αγώνα να ξεκουράσει τον Μουρίκη.
Το δεύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι με τον Γιάννη το Θωμάκο ο οποίος νιώθει τον τελευταίο μήνα δυνατούς πόνους στη μέση και δεν έχει μπορέσει να προετοιμαστεί σωστά για τον αγώνα. Θα είναι πάντως παρών κι ελπίζουμε να αγωνιστεί.