23.09.18
Ο Γιάννης Ιωαννίδης βράβευσε τη Βουλιαγμένη Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Διονύσης Δάρρας   
15.04.09


O Υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού κ. Γιάννης Ιωαννίδης, βράβευσε χθες Τρίτη 14 Απριλίου την ομάδα γυναικών της Βουλιαγμένης, που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Champions Cup. Την ομάδα συνόδευε η πρόεδρος Στέλλα Λαζάρου, ο αντιπρόεδρος Αλέξανδρος Κοννίδας, η προπονήτρια Αλεξία Καμμένου και ο πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος,
Ο υφυπουργός κ. Γιάννης Ιωαννίδης δήλωσε για την επιτυχία της Βουλιαγμένης :


ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: «Από τα ομαδικά αθλήματα, το πλέον κοπιαστικό είναι το πόλο. Χαίρομαι γιατί η γυναικεία ομάδα της Βουλιαγμένης κατέκτησε τον τίτλο παίζοντας πολύ καλό πόλο. Προκύπτει λοιπόν, ότι οι γυναίκες σημειώνουν επιτυχίες στο άθλημα τόσο σε επίπεδο Εθνικών ομάδων όσο και σε συλλογικό. Η ομάδα της Βουλιαγμένης την προηγούμενη χρονιά, έφθασε έως τον τελικό και φέτος κατέκτησε τον τίτλο.
Πιστεύω ότι το ελληνικό πόλο έχει μέλλον και ιδιαίτερα η ομάδα της Βουλιαγμένης, που έχει αθλήτριες στις Εθνικές ομάδες των νεανίδων και των γυναικών, γεγονός, που θα τη βοηθήσει να έχει παρόμοιες επιτυχίες και στο μέλλον.
Εκφράζω τα συγχαρητήρια μου, στις παίκτριες, τη διοίκηση και την προπονήτρια, για την κατάκτηση αυτής της επιτυχίας».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου ο κ. Ιωαννίδης προσέθεσε:
«Το ουσιαστικό είναι να υπάρχουν πολλά κολυμβητήρια, ώστε να προπονούνται, όσο το δυνατόν περισσότερα αγόρια και κορίτσια. Αυτό θα συμβάλλει στο να μάθουν να κολυμπάνε, γιατί ας μη λησμονούμε, ότι αν και περιστοιχιζόμαστε από θάλασσα, έχουμε τους περισσότερους πνιγμούς, συγκριτικά με άλλες χώρες της Ευρώπης.
Παράλληλα τα παιδιά, που έχουν ταλέντο θα ξεχωρίσουν και με την κατάλληλη εκπαίδευση-προπόνηση θα ανέβουν σε υψηλό επίπεδο. Αυτό μπορεί να κάνει η Πολιτεία και ήδη, μέσω της διαδικασίας των ΣΔΙΤ, έχουμε προγραμματίσει 13 κολυμβητήρια καθώς και από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, συμπληρωματικά όπου είναι απαραίτητα».

Η πρόεδρος της Βουλιαγμένης κ. Στέλλα Λαζάρου ανέφερε:
ΣΤΕΛΛΑ ΛΑΖΑΡΟΥ: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο κ. Ιωαννίδης αναγνωρίζει τη συμβολή της ομάδας της Βουλιαγμένης στην εξέλιξη του γυναικείου πόλο. Είναι πράγματι μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μας, που έχει ζωή 70 ετών, να κατακτήσει για πρώτη φορά το πρωτάθλημα Ευρώπης. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι η ομάδα μας στηρίζεται σε γηγενείς παίκτριες».

Η προπονήτρια Αλεξία Καμμένου ευχαρίστησε τον υφυπουργό.
AΛΕΞΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ
: «Θέλω εκ μέρους των αθλητριών να ευχαριστήσω τον Υφυπουργό, για την πρόσκληση, που μας έκανε. Είναι σπουδαίο για μας να μας επιβραβεύει ένας άνθρωπος, που έχει προσφέρει πολλά στον Αθλητισμό από διαφορετικά πόστα, σαν παίκτης, σαν προπονητής και τώρα ως Υπουργός».

Η αρχηγός της Βουλιαγμένης Άντυ Μελιδώνη εκ μέρους όλων των παικτριών ευχαρίστησε τον υφυπουργό:
ΑΝΤΥ ΜΕΛΗΔΩΝΗ
: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Υφυπουργό για την τιμή, που μας έκανε. Είμαστε πολύ χαρούμενες για την πρόσκλησή του. Θέλω επίσης, να ευχαριστήσω και όλους εκείνους που μας βοήθησαν να φθάσουμε, στο μεγάλο μας στόχο»

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ ανέφερε για την επιτυχία της Βουλιαγμένης:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΘΕΣΟΠΟΥΛΟΣ: «Η γυναικεία ομάδα της Βουλιαγμένης με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ευρώπης έγραψε μια «χρυσή» σελίδα στην ιστορία της ελληνικής υδατοσφαίρισης, ενός αθλήματος, που έχει χαρίσει στη χώρα μας το μοναδικό ολυμπιακό μετάλλιο, σε επίπεδο ομαδικών αθλημάτων, και πολλές άλλες διακρίσεις. Συγχαρητήρια σε διοίκηση, αθλήτριες και προπονήτρια της Βουλιαγμένης».

573976.jpg picture by water-polo_gr 573957.jpg picture by water-polo_gr 573962.jpg picture by water-polo_gr573960.jpg picture by water-polo_gr573963.jpg picture by water-polo_gr573964.jpg picture by water-polo_gr 573965.jpg picture by water-polo_gr 573966.jpg picture by water-polo_gr 573967.jpg picture by water-polo_gr 573968.jpg picture by water-polo_gr 573969.jpg picture by water-polo_gr573971.jpg picture by water-polo_gr573972.jpg picture by water-polo_gr 573973.jpg picture by water-polo_gr573975.jpg picture by water-polo_gr573958.jpg picture by water-polo_gr 
Φωτό: intime