18.03.18
Απλήρωτοι σε ΠΑΟ & Χίο Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Διονύσης Δάρρας   
15.04.09
NewsVar1.jpg picture by water-polo_gr

Απλήρωτοι παραμένουν οι παίκτες δυο μεγάλων ομάδων της Α1 Ανδρών, συγκεκριμένα οι παίκτες του Παναθηναϊκού παρά τη πολύ καλή πορεία της ομάδας που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και την επιτυχημένη εμφάνιση στο Final-4 του Κυπέλλου και παρά τις υποσχέσεις των παραγόντων παραμένουν απλήρωτοι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι οι παίκτες αποφάσισαν να απέχουν από τις προπονήσεις την Μεγάλη Εβδομάδα.
Το ίδιο σκηνικό συμβαίνει και στην ομάδα της Χίου που κάνει και αυτή καλή πορεία στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στη τέταρτη θέση.
Ο παίκτης της Χίου Ευάγγελος Δουδέσης έκανε τη παρακάτω δήλωση: 

"Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Είμαι πολύ απογοητευμένος από τη συμπεριφορά της διοίκησης, νομίζω ότι μας κοροϊδεύει. Είμαστε 5,5 μήνες απλήρωτοι.

Μας άφησαν απλήρωτους τα Χριστούγεννα και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και τώρα που έρχεται το Πάσχα. Καταλαβαίνω ότι ίσως υπάρχει οικονομικό πρόβλημα αλλά με εξαγριώνει το γεγονός ότι η διοίκηση δείχνει αδιαφορία.

Είμαστε κύριοι στα καθήκοντά μας αλλά κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι ζούμε απ' αυτό, οι υποχρεώσεις τρέχουν και υπάρχουν αθλητές με οικογένειες. Μπορώ να πω πλέον ότι δεν έχουμε φτάσει στα όριά μας, αλλά τα έχουμε ξεπεράσει προ πολλού.

Δεν ξέρω ποιος φταίει αλλά όποιος κι αν είναι ας κάνει κάτι επιτέλους. Έχουμε πάρει μόνο τα χρήματα του Σεπτεμβρίου και ούτε καν όλα όσα μας αναλογούν για τον Οκτώβριο. Αν νομίζουν ότι μπορούμε να ζήσουμε έτσι, είναι γελασμένοι.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή και τους παίκτες για τη στάση μας ως τώρα και την πορεία της ομάδας υπό αυτές τις τραγικές συνθήκες".