23.09.18
Στα χνάρια του Εθνικού, η Εθνική Ανδρών Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Διονύσης Δάρρας - Φωτό: Κώστας Κολοκυθάς   
02.05.09
Ethn_Andr_09_1.jpg picture by water-polo_gr

Η διοίκηση της ομοσπονδίας και το τεχνικό της επιτελείο ακολουθούν πιστά το μοντέλο του Εθνικού που είχε όπως ξέρουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα!!!
Όπως ο Εθνικός παρουσιάστηκε φέτος με μια ομάδα έχοντας αλλάξει τους δώδεκα από τους δεκατρείς του παίκτες, έτσι αποφάσισαν να παραταχθεί και η Εθνική μας ομάδα τη Τρίτη 5 Μαΐου κόντρα στο Γαλλία για το World League, ο μόνος παίκτης που παρέμεινε στη σύνθεση της εθνικής από την ομάδα που παρατάχθηκε στην Ολυμπιάδα του Πεκίνου είναι ο Δημήτρης Μιτελούδης.
Στην αποστολή που θα αναχωρήσει τη Δευτέρα το πρωί για τη Γαλλία δεν θα είναι ο Χρήστος Αφρουδάκης, Γιώργος Ντόσκας, Μανώλης Μυλωνάκης και Αργύρης Θεοδωρόπουλος καθώς η ομοσπονδία δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημα τους για τα οφειλόμενα της προηγούμενης περιόδου.


Η ομάδα θα δώσει το τρίτο της παιχνίδι για τη διοργάνωση χωρίς καν να κάνει μια προπόνηση προετοιμασίας.
Την αποστολή θα αποτελέσουν οι Φλέγκας Κώστας, Φλώρος Χρήστος (τερματοφύλακες), Μιτελούδης Δημήτρης, Δελακάς Βαγγέλης, Φουντούλης Γιάννης, Μουρίκης Κώστας, Γούνας Αλέξανδρος, Φουντούλης Γιώργος, Μιράλης Ανδρέας, Παπαδόγκωνας Παναγιώτης, Κόχειλας Νικήτας, Ελμισιάν Αρτίν, Βουλγαράκης Μάνθος.
Το νέο πρόσωπο στην ομάδα είναι ο παίκτης της Βουλιαγμένης Αρτίν Ελμισιάν.