15.10.18
Σήμερα ο Τελικός των Τελικών (Γ) Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Διονύσης Δάρρας - Φωτό: Κώστας Κολοκυθάς   
20.05.09
http://i280.photobucket.com/albums/kk179/water-polo_gr/News1/Voul_Oly_Pay-_Offs_09_02.jpg?t=1242797546

Σήμερα θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης στις 18.00 ο πέμπτος τελικός των Play Offs της Α1 Γυναικών που θα κρίνει ποια ομάδα θα κατακτήσει το τίτλο.
Από αγωνιστικής πλευράς και οι δυο ομάδες είναι πλήρεις και έτοιμες για το μεγάλο αυτό αγώνα. Στον Ολυμπιακό θα επιστρέψει η Τομάσκοβιτς που έκτισε τη ποινή της μιας αγωνιστικής για το αντιαθλητικό χτύπημα στον προηγούμενο αγώνα που έγινε στο Λαιμό, ενώ  η Μαυρέλου θα δώσει κανονικά το παρών παρά τον τραυματισμό στη μύτη.
Στον πάγκο της Βουλιαγμένης δεν θα είναι η Αλεξία Καμμένου που δέχθηκε τη κόκκινη κάρτα λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του προηγούμενου τελικού στον Πειραιά. Η Ελληνίδα τεχνικός θεωρεί άδικη την αποβολή της και δηλώνει ότι παρόλα αυτά το πρωτάθλημα θα το κατακτήσει η Βουλιαγμένη.
Για το σημαντικό αγώνα έκαναν δηλώσεις η αρχηγός της Βουλιαγμένης Άντι Μελιδώνη και η παίκτρια του Ολυμπιακού Μαρία Μπαλωμενάκη.

Άντι Μελιδώνη:
«Η Βουλιαγμένη είναι μεγάλη ομάδα και αυτό δεν αλλάζει. Σε αυτούς τους τέσσερις τελικούς δεν έχει δείξει ακόμα τον πραγματικό της εαυτό. Αύριο είναι μια μεγάλη ευκαιρία να δείξει τι πραγματικά είναι.
Θα παίξουμε με ψυχή όπως έχουμε μάθει να παίζουμε και θα δώσουμε το 100% μας και μόνο έτσι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό για μας.
Μέσα στη Βουλιαγμένη δεν χάνουμε από κανέναν. Η χρονιά για μας ήταν πάρα πολύ καλή και θα τελειώσει με τον ίδιο τρόπο».

Μαρία Μπαλωμενάκη:
«Όποιος έχει παρακολουθήσει και τα τέσσερα παιχνίδια μπορεί να καταλάβει ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Πριν ξεκινήσουν οι τελικοί κανείς δεν πίστευε ότι μπορούμε να πετύχουμε έστω και μία νίκη. Τώρα απομένει ένα παιχνίδι, θα τα δώσουμε για ακόμη μία φορά όλα και πιστεύω ότι εκτός των άλλων ο τίτλος θα κριθεί στη ψυχή».