Σάββατο, 21 Σεπτέμβριος 2019
Απάντηση Διαθεσόπουλου στον Χατζηθεοδώρου Print E-mail
Written by Διονύσης Δάρρας   
Τετάρτη, 08 Ιούλιος 2009
http://i280.photobucket.com/albums/kk179/water-polo_gr/News/logos/KOE_bw.jpg?t=1247084100

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος, εξέδωσε τη παρακάτω απάντηση  για τις σημερινές δηλώσεις του αρχηγού της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού Θοδωρή Χατζηθεοδώρου:
«Μικρές, μικρόψυχες, αμετροεπείς και χαμηλού επιπέδου δηλώσεις, για έναν υψηλού επιπέδου αθλητή, όπως ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου. Το μόνο που έχω να πω είναι ΚΡΙΜΑ. Όσο για τις απαντήσεις που πρέπει να δοθούν και προκάλεσε με τις δηλώσεις του, επιφυλάσσομαι να τις δώσω στους μόνους αρμόδιους, που είναι και οι μοναδικοί κριτές, του πότε ανοίγει και του πότε κλείνει ένας κύκλος.
(w-p.gr: Ουσιαστικά δεν δόθηκε καμία απάντηση από τον πρόεδρο της ΚΟΕ).

Στην απάντησή του ο πρόεδρος της ΚΟΕ συμπεριέλαβε και ένα υστερόγραφο με δύο παρατηρήσεις:
Ι) Ένας μεγάλος αθλητής με ιστορία, οφείλει να συμπαρίσταται και να σέβεται τους νεότερους συναθλητές του, όπως αυτούς της Μεσογειακής ομάδας, που ξεκινούν τώρα την καριέρα τους στην Εθνική και όχι να τους λοιδορεί.
(w-p.gr: Σε κανένα σημείο των δηλώσεών του ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου δεν αναφέρθηκε στους αθλητές της εθνικής και σίγουρα δεν τους λοιδώρησε).

ΙΙ) Αυτοί οι συναθλητές του που σήμερα λοιδορεί, ΟΥΤΕ συμμετείχαν, ΟΥΤΕ είχαν καμία ευθύνη για το μεγαλύτερο κατάντημα της ελληνικής υδατοσφαίρισης, με την προτελευταία (11η) θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Μάλαγα και τον αποκλεισμό της Εθνικής από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ρώμης.
(w-p.gr: Ειλικρινά δεν μπορούμε να αντιληφθούμε το σκοπό της παρατήρησης, αφού ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου δεν είχε καμία ανάμειξη με την ομάδα που πήρε μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εκτός και αν ο πρόεδρος βρίσκεται σε σύγχυση και πιστεύει ότι ήταν τότε παίκτης της εθνικής ο αρχηγός του Ολυμπιακού. Τώρα όσον αφορά για το ναυάγιο στους Μεσογειακούς της Πεσκάρα όσο και για την αποτυχία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Μάλαγα σίγουρα και στις δύο περιπτώσεις υπαίτιοι δεν είναι οι παίκτες).